Solution Partner PLM Siemens Logo

PLM Simulation Software

Siemens PLM Software

Η Siemens συνεργάστηκε με την Feac Engineering για να προσφέρουν το καλύτερο Simulation Software σε αγορές-κλειδιά της Ευρώπης όπως είναι η Ελλάδα, η Κύπρος και η Μάλτα. Χρειαζόντουσαν μια δυνατή ψηφιακή παρουσία για να εισχωρήσουν σε αυτές τις αγορές και να διαδώσουν στον κόσμο τις εξειδικευμένες γνώσεις τους.
Screenshot of the case study page inside an 27 inch iMac
Thumbnail

Brief

Η Siemens συνεργάστηκε με την Feac Engineering για να φέρουν τα τελευταία προϊόντα λογισμικού προσομοίωσης στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας. Ήθελαν μια δυνατή online παρουσία για να δείξουν τα προϊόντα τους, τις δουλειές τους και τις ικανότητές τους. Επίσης έπρεπε να διαδώσουν την συνεργασία τους και την εξειδίκευση τους μέσα από τακτικές marketing. Ο τελικός τους στόχος ήταν να αποκτήσουν νέες επαφές από όλα τα πιθανά online κανάλια.

Approach

Προσεγγίσαμε το έργο αυτό όπως και κάθε άλλο, με την δημιουργική μας πλευρά! Ξεκινήσαμε με μια ολοκληρωμένη στρατηγική που αφορούσε και τη νέα ιστοσελίδα και το marketing. Έπειτα η δουλειά μας ήταν απλά να την εφαρμόσουμε. 

Πως φτιάχτηκε

Thumbnail

Present but Invisible

Η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη με μηχανολογικά θαύματα, τα οποία μας βοηθάνε στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Η μηχανολογία είναι παντού γύρω μας αλλά πολλές φορές δεν την βλέπουμε. Το αυτοκίνητο σου, το διαμέρισμα σου, οι δρόμοι που οδηγείς, το μετρό. Αμέτρητα παραδείγματα που η μηχανολογία είναι παρούσα αλλά αόρατη.

Θέλαμε να μεταφέρουμε αυτό το σκεπτικό μέσα από την ιστοσελίδα. Μίνιμαλ αλλά παρόν, αόρατο αλλά διαδραστικό στον χρήστη του.

Interactive yet Subtle

Το σχέδιο μας έπρεπε να είναι μίνιμαλ άλλα όχι και βαρετό. Γι' αυτό προσθέσαμε animations και μεταβατικές αντιδράσεις σε όλα όσα ο χρήστης βλέπει, αγγίζει και νιώθει. Μια άλλη αρετή της μηχανολογίας που έχει επηρεάσει πολύ το σκεπτικό και τις αρχές μας στο design.

Το να προσθέτεις διαδραστικές αντιδράσεις και μεταβάσεις σε μια ιστοσελίδα είναι τέχνη. Πρέπει να έχει λογική για τον χρήστη, προσθέτοντας κάτι παραπάνω στην εμπειρία του και όχι απλά να κάνει την ιστοσελίδα φανταχτερή. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων μας για το design της ιστοσελίδας σκεφτήκαμε πολύ την διαδικασία του UX και κατά την ανάπτυξη του Drupal έπρεπε να δημιουργήσουμε πολλά παραμετροποιημένα animations τα οποία οδήγησαν σε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Thumbnail
Thumbnail

Social Media Marketing

Για την στρατηγική μας στα social media επιλέξαμε ένα σοβαρό εταιρικό στυλ, με εικόνες που τράβανε την προσοχή και που με μια ματιά καταλαβαίνεις τι μπορεί να κάνει το λογισμικό.

Thumbnail

Τα κοινωνικά δίκτυα που επιλέξαμε για να αναδείξουμε τις ικανότητες της FEAC Engineering χρησιμοποιώντας το Siemens PLM Software, ήταν το Facebook, το Twitter και το Linkedin

Αποτελέσματα

1503
Git Commits
91
Google Pagespeed %
93
SEO Performance %
23174
Pageviews from Ads

Έχεις μια καταπληκτική ιδέα; Ας την συζητήσουμε

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ

Personal Data Handling

Όροι Χρήσης Διαδικτυακού Τόπου

1. Όροι

Με την είσοδο σας σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε να ακολουθήσετε τους όρους χρήσης αυτού του ιστοτόπου, βάση όλων των νόμων και κανόνων που ισχύουν και συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με κάθε εφαρμοστέο τοπικό νόμο. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον από αυτούς τους όρους, απαγορεύεται η είσοδο σας στην ιστοσελίδα. Το υλικό που περιέχει η ιστοσελίδα προστατεύεται από το νόμο για δικαιώματα χρήσης.

2. Άδεια Χρήσης

 1. Η άδεια δίνεται για προσωρινό κατέβασμα ενός αντίγραφου του υλικού (πληροφορίες ή λογισμικό) στην ιστοσελίδα wefixit για προσωπική, μη εμπορική θέαση. Αυτή είναι η παραχώρηση της άδειας, όχι η μεταφορά του τίτλου και κάτω από αυτή την άδεια δεν μπορείτε:
  1. να αλλάξετε ή αντιγράψετε το υλικό
  2. να χρησιμοποιήσετε το υλικό για εμπορικούς σκοπούς ή για δημόσια θέα (εμπορική ή μη)
  3. να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε ή να αναστρέψετε τεχνικά οποιοδήποτε λογισμικό περιέχεται στην ιστοσελίδα wefixit
  4. να αφαιρέσετε τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιωτικά σύμβολα από το υλικό
  5. να μεταφέρετε το υλικό σε κάποιο άλλο άτομο ή να «καθρεφτίσετε» το υλικό σε άλλον server
 2.  Αυτή η άδεια σταματάει αυτόματα αν παραβιάσετε κάποιον από αυτούς τους περιορισμούς και μπορεί να τερματιστεί από το wefixit οποιαδήποτε στιγμή. Μετά τον τερματισμό της άδειας θέασης σας του υλικού πρέπει να καταστρέψετε όλο το υλικό που έχετε στην διάθεσή σας είτε είναι σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε έντυπη.

3. Πληρωμές

 1. Όλες οι πληρωμές είναι τελικές και δεν επιστρέφονται συμπεριλαμβανομένου προκαταβολών και δόσεων. Τα τιμολόγια δίνονται όταν το συνολικό ποσό της υπηρεσίας έχει εξοφληθεί. 
 2. All payments are final and non-refundable including deposits and installments. Invoices are issued when the whole service amount has been paid in full. Οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου wefixit παρέχονται "ως έχει".  Το wefixit δεν παρέχει εγγυήσεις είτε έχουν εκφραστεί ή υπονοηθεί και γι' αυτό αποποιείται και ακυρώνει όλες τις άλλες εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμούς, υπονοούμενες εγγυήσεις ή συνθήκες εμπορεύσιμες, προσαρμοσμένες για ένα συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλη παραβίαση δικαιωμάτων. Επιπλέον, το wefixit δεν εγγυάται ή δεν αντιπροσωπεύει την ακρίβεια, τα πιθανά αποτελέσματα ή την αξιοπιστία για την χρήση του υλικού σε κάθε ιστοσελίδα ή αλλιώς σχετιζόμενο με τέτοιες υπηρεσίες ή οποιοδήποτε ιστοσελίδα που συνδέεται με αυτό το site.

4. Περιορισμοί

Σε καμία περίπτωση το wefixit και οι προμηθευτές του δεν είναι αρμόδιοι για οποιαδήποτε ζημιά (συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, ζημιές για απώλεια δεδομένων ή κέρδους, ή λόγω επαγγελματικής διακοπής) που προκύπτουν από την χρήση ή την μη ικανότητα χρήσης του υλικού από την ιστοσελίδα του wefixit, ακόμα και αν το wefixit ή κάποιος εκπρόσωπος του wefixit έχει ενημερωθεί προφορικά ή γραπτά για την πιθανότητα τέτοιας ζημιάς. Λόγω του ότι μερικές δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν περιορισμούς σε αυτονόητες εγγυήσεις ή περιορισμούς αξιοπιστίας για επακόλουθες ή τυχαίες ζημιές, αυτοί οι περιορισμοί δεν εφαρμόζονται.

5. Αλλαγές και τυπογραφικά λάθη

Το υλικό που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του wefixit συμπεριλαμβανομένου τεχνικών, τυπογραφικών ή φωτογραφικών λαθών. Το wefixit δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε από το υλικό στην ιστοσελίδα είναι ακριβές, ολοκληρωμένο ή πρόσφατο. Το wefixit μπορεί να κάνει αλλαγές στο υλικό που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Το wefixit δεν κάνει ωστόσο καμία δέσμευση να ανανεώσει το υλικό του.

6. Σύνδεσμοι

Το wefixit δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που είναι συνδεδεμένες στην ιστοσελίδα του και δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο τους. Η ένταξη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υπονοεί έγκριση από το wefixit. Η χρήση οποιουδήποτε τέτοιου συνδέσμου είναι στο ρίσκο του χρήστη.

7. Όροι ιστοσελίδας για μετατροπές

Το wefixit μπορεί να αναθεωρήσει τους όρους χρήσης για την ιστοσελίδα του οποαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας συμφωνείτε να δεσμευτείτε με την τωρινή εκδοχή των όρων χρήσης.

8. Νόμοι

Κάθε ισχυρισμός σχετιζόμενος με την ιστοσελίδα wefixit πρέπει να διέπονται από τους νόμους της Πάτρας χωρίς να έρχεται σε σύγκρουση με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Γενικοί όροι και συνθήκες που ισχύουν για την χρήση του ιστοτόπου.

Πολιτική Απορρήτου

Η ιδιωτικότητα σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ακολούθως, έχουμε αναπτύξει αυτή την πολιτική για να κατανοήσετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επικοινωνούμε, αποκαλύπτουμε και κάνουμε χρήση των προσωπικών δεδομένων. Τα παρακάτω περιγράφουν την πολιτική απορρήτου μας.

 • Πριν ή κατά την συλλογή προσωπικών δεδομένων, ταυτοποιούμε τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται οι πληροφορίες.
 • Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο με τον σκοπό να εκπληρώσουμε αυτους τους σκοπούς, που προσδιορίζονται από εμάς και για άλλους συμβατούς σκοπούς, εκτός και αν αποκτήσουμε την συναίνεση του ατομού όπως απαιτείται από το νόμο.
 • Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο για όσο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση αυτών των σκοπών.
 • Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα με νόμιμα και δίκαια μέσα και όταν αρμόζει, με την γνώση ή την συναίνεση του ατόμου.
 • Τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να είναι σχετικά με τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται ή για τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να είναι ακριβή, ολοκληρωμένα και ενημερωμένα 
 • Θα προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα με λογικά πλαίσια ασφάλειας απέναντι σε απώλεια ή κλοπή, όπως επίσης και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, δημοσιοποίηση, αντιγραφή ή μετατροπή.
 • Θα κάνουμε τις πληροφορίες διαθέσιμες στους πελάτες για τις πολιτικές και πρακτικές μας που σχετίζονται με την διαχείρηση των προσωπικών δεδομένων.

Δεσμευόμαστε να διαχειριζόμαστε την επιχείρησή μας σύμφωνα με τις αρχές, διαβεβαιώνοντας οτι η εχεμύθεια των προσωπικών δεδομένων προστατεύται και διατηρείται.

...ή δείτε κι άλλες δουλειές