Σχετικά με εμάς

Το wefixit είναι μια δημιουργική εταιρία που εστιάζει στις ανάγκες των επιχειρήσεων στον μοντέρνο ψηφιακό κόσμο.

Δουλεύουμε ατομικά με την κάθε επιχείρηση και βρίσκουμε ιδέες και λύσεις για κάθε ανάγκη και επιθυμία που μπορεί να υπάρξει.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε απευθείας επικοινωνία με την κάθε επιχείρηση που συνεργαζόμαστε, καθότι είναι ο μόνος τρόπος να αποδώσουμε τα μέγιστα για να παίρνετε τον καλύτερο εαυτό μας, κάθε φορά.

test image

Γιατί

Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο, ομορφότερο και χρηστικότερο ίντερνετ.

Προσπαθούμε να δημιουργούμε digital προϊόντα που εκπληρώνουν το σκοπό τους τοποθετώντας τους χρήστες στο επίκεντρο, ενώ ταυτόχρονα εκπληρώνουν τους στόχους της επιχείρησης.

Είμαστε παθιασμένοι με τον ποιοτικό κώδικα που φέρνει αποτελέσματα στους πελάτες μας.

test image

Πως

Αρχικά βγαίνουμε έξω από τα γνώριμα όρια μας και προσπαθούμε να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα 'κουτάκια'. Προκαλούμε κάθε φορά τα παγιωμένα δεδομένα του παρελθόντος με νέες ιδέες, υποθέσεις και δοκιμές.

Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας στην σχεδίαση, το UX και τις επιχειρηματικές στρατηγικές μαθαίνοντας ταυτόχρονα καινούριους τρόπους να κάνουμε περισσότερα και να βελτιώσουμε εμάς και τις υπηρεσίες μας, ώστε να εγγυηθούμε την επιτυχία στους πελάτες μας.

Χτίζουμε τις επαγγελματικές μας σχέσεις με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σκληρή δουλειά, γι' αυτό όλα μας τα project είναι επιτυχημένα

test image

Τι

Δεν είμαστε μια ακόμη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες και καλύτερες τεχνολογίες ώστε να δημιουργήσουμε εμπειρίες που ο κόσμος θα θέλει να χρησιμοποιεί.

test image