Camperoni Logo

Το Πολυεργαλείο του Γονιού

Camperoni

Το Camperoni είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε δραστηριότητες και κατασκηνώσεις για τα παιδιά σας. Οι γονείς πλέον δεν χρειάζεται να εκτελούν χρέη γραμματέως των δραστηριοτήτων των παιδιών τους. Το Camperoni τα λύνει όλα αυτά.
Screenshot of the case study page inside an 27 inch iMac
screenshot of camperoni homepage

Brief

Φέρνουμε την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι γονείς βρίσκουν την τέλεια κατασκήνωση για τα παιδιά τους. Δεν πάμε να απλοποιήσουμε την αναζήτηση, θα τη μετατρέψουμε σε μια μοναδική εμπειρία για τον γονέα. Παντρεύοντας την τεχνολογία με την απλότητα, θα δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις για τα παιδιά.

Approach

Αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ΑΙ, θα δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που θα είναι εύχρηστη και δυναμική, διασφαλίζοντας ότι οι γονείς θα μπορούν να περιηγηθούν στον αχανή κόσμο των κατασκηνώσεων με ευκολία. Θα ενοποιήσουμε όλα τα δεδομένα, με επιπλέον δυνατότητες στους γονείς, όπως ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, εξατομικευμένες συστάσεις κλπ

Πως φτιάχτηκε

Ώρα να Αναστατώσουμε Έναν Κλάδο

Σχεδιάσαμε την εφαρμογή από το μηδέν για να απλοποιήσουμε τη ζωή τόσο των γονέων όσο και των παιδιών. Με ένα ξεκάθαρο όραμα, η ομάδα έβαλε μπρος να φτιάξει μια πλατφόρμα που θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι οικογένειες προγραμματίζουν τις δραστηριότητες τους.

Με το όραμα των ιδρυτών και την τεχνογνωσία μας στην τεχνολογία δημιουργήσαμε κάτι πραγματικά μοναδικό. Το Camperoni ήταν έτοιμο να ταράξει τα νερά του κλάδου.

screenshot of camperoni homepage
screenshot of camperoni camp list

Μόνο Τεχνολογίες Αιχμής

Η τεχνική υποδομή ήταν προφανής, react.js για ευελιξία στο front-end, σε συνδυασμό με django και AI στο backend. Το stack αυτό επιλέχθηκε όχι μόνο για την καλή απόδοση αλλά και για τις ικανότητες να προσαρμόζεται και να κάνει scale. Το AI τμήμα σχεδιάστηκε για να αντλεί, να κατηγοριοποιεί και να απλοποιεί την διαδικασία επιλογής κατασκηνώσεων.

Η ομάδα ανάπτυξης ήταν agile, και επικεντρώθηκε στην δημιουργία ενός MVP που θα μπορούσε να βγει γρήγορα στην αγορά. Αυτό ήταν και η απόδειξη της αφοσίωσης της ομάδας στην απλότητα και τη λειτουργικότητα. Δεν ήταν απλά για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας - ήταν για την δημιουργία μιας εμπειρίας που θα φαίνοταν έξυπνη, σχεδόν μαγική στο χρήστη.

Εμφανίσεις στον Τύπο

Camperoni helps families find, register for summer camps

Minneapolis Startup Aims to Make Youth Camp Registration Easier

New website Camperoni helps parents find camps for kids

Can a Minneapolis startup solve the summer camp registration nightmare?

Launch . Disrupt . Repeat .

Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Το project παραμένει ένα δυναμικό έργο που συνεχώς εξελίσεται, καινοτομεί και βελτιώνεται. Με κάθε νέα έκδοση, εισάγονται νέες λειτουργίες και βελτιώσεις, ενισχύοντας την εμπειρία του χρήστη.

Στο μέλλον, το roadmap του Camperoni πάει μακριά, με φιλοδοξία να πάει σε ολόκληρες τις ΗΠΑ. Όχι μόνο για την επιχειρηματική επέκταση, αλλά κυρίως για την βοήθεια που θα δώσει σε εκατομμύρια οικογένειες και τον αντίκτυπο που θα έχει το Camperoni.

Η ομάδα έχει όραμα να εκδημοκρατίσει την πρόσβαση στις πληροφορίες των κατασκηνώσεων και των δραστηριοτήτων, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο στους γονείς και τις διαδικαστικές εργασίες που πρέπει να κάνουν για την οργάνωση των δραστηριοτήτων των παιδιών τους.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το Camperoni να φέρει τον κόσμο λίγο πιο κοντά, πιο συνδεδεμένο, μια κατασκήνωση τη φορά.

screenshot of camperoni camp detail page

Αποτελέσματα

108
% Growth in Active Users
3160
Camps Added So Far
19
Different Filtering Options

Θέλετε να δείτε περισσότερα;

Επισκεφθείτε το site


Έχεις μια καταπληκτική ιδέα; Ας την συζητήσουμε

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ

Personal Data Handling

Όροι Χρήσης Διαδικτυακού Τόπου

1. Όροι

Με την είσοδο σας σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε να ακολουθήσετε τους όρους χρήσης αυτού του ιστοτόπου, βάση όλων των νόμων και κανόνων που ισχύουν και συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με κάθε εφαρμοστέο τοπικό νόμο. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον από αυτούς τους όρους, απαγορεύεται η είσοδο σας στην ιστοσελίδα. Το υλικό που περιέχει η ιστοσελίδα προστατεύεται από το νόμο για δικαιώματα χρήσης.

2. Άδεια Χρήσης

 1. Η άδεια δίνεται για προσωρινό κατέβασμα ενός αντίγραφου του υλικού (πληροφορίες ή λογισμικό) στην ιστοσελίδα wefixit για προσωπική, μη εμπορική θέαση. Αυτή είναι η παραχώρηση της άδειας, όχι η μεταφορά του τίτλου και κάτω από αυτή την άδεια δεν μπορείτε:
  1. να αλλάξετε ή αντιγράψετε το υλικό
  2. να χρησιμοποιήσετε το υλικό για εμπορικούς σκοπούς ή για δημόσια θέα (εμπορική ή μη)
  3. να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε ή να αναστρέψετε τεχνικά οποιοδήποτε λογισμικό περιέχεται στην ιστοσελίδα wefixit
  4. να αφαιρέσετε τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιωτικά σύμβολα από το υλικό
  5. να μεταφέρετε το υλικό σε κάποιο άλλο άτομο ή να «καθρεφτίσετε» το υλικό σε άλλον server
 2.  Αυτή η άδεια σταματάει αυτόματα αν παραβιάσετε κάποιον από αυτούς τους περιορισμούς και μπορεί να τερματιστεί από το wefixit οποιαδήποτε στιγμή. Μετά τον τερματισμό της άδειας θέασης σας του υλικού πρέπει να καταστρέψετε όλο το υλικό που έχετε στην διάθεσή σας είτε είναι σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε έντυπη.

3. Πληρωμές

 1. Όλες οι πληρωμές είναι τελικές και δεν επιστρέφονται συμπεριλαμβανομένου προκαταβολών και δόσεων. Τα τιμολόγια δίνονται όταν το συνολικό ποσό της υπηρεσίας έχει εξοφληθεί. 
 2. All payments are final and non-refundable including deposits and installments. Invoices are issued when the whole service amount has been paid in full. Οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου wefixit παρέχονται "ως έχει".  Το wefixit δεν παρέχει εγγυήσεις είτε έχουν εκφραστεί ή υπονοηθεί και γι' αυτό αποποιείται και ακυρώνει όλες τις άλλες εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμούς, υπονοούμενες εγγυήσεις ή συνθήκες εμπορεύσιμες, προσαρμοσμένες για ένα συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλη παραβίαση δικαιωμάτων. Επιπλέον, το wefixit δεν εγγυάται ή δεν αντιπροσωπεύει την ακρίβεια, τα πιθανά αποτελέσματα ή την αξιοπιστία για την χρήση του υλικού σε κάθε ιστοσελίδα ή αλλιώς σχετιζόμενο με τέτοιες υπηρεσίες ή οποιοδήποτε ιστοσελίδα που συνδέεται με αυτό το site.

4. Περιορισμοί

Σε καμία περίπτωση το wefixit και οι προμηθευτές του δεν είναι αρμόδιοι για οποιαδήποτε ζημιά (συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, ζημιές για απώλεια δεδομένων ή κέρδους, ή λόγω επαγγελματικής διακοπής) που προκύπτουν από την χρήση ή την μη ικανότητα χρήσης του υλικού από την ιστοσελίδα του wefixit, ακόμα και αν το wefixit ή κάποιος εκπρόσωπος του wefixit έχει ενημερωθεί προφορικά ή γραπτά για την πιθανότητα τέτοιας ζημιάς. Λόγω του ότι μερικές δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν περιορισμούς σε αυτονόητες εγγυήσεις ή περιορισμούς αξιοπιστίας για επακόλουθες ή τυχαίες ζημιές, αυτοί οι περιορισμοί δεν εφαρμόζονται.

5. Αλλαγές και τυπογραφικά λάθη

Το υλικό που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του wefixit συμπεριλαμβανομένου τεχνικών, τυπογραφικών ή φωτογραφικών λαθών. Το wefixit δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε από το υλικό στην ιστοσελίδα είναι ακριβές, ολοκληρωμένο ή πρόσφατο. Το wefixit μπορεί να κάνει αλλαγές στο υλικό που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Το wefixit δεν κάνει ωστόσο καμία δέσμευση να ανανεώσει το υλικό του.

6. Σύνδεσμοι

Το wefixit δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που είναι συνδεδεμένες στην ιστοσελίδα του και δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο τους. Η ένταξη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υπονοεί έγκριση από το wefixit. Η χρήση οποιουδήποτε τέτοιου συνδέσμου είναι στο ρίσκο του χρήστη.

7. Όροι ιστοσελίδας για μετατροπές

Το wefixit μπορεί να αναθεωρήσει τους όρους χρήσης για την ιστοσελίδα του οποαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας συμφωνείτε να δεσμευτείτε με την τωρινή εκδοχή των όρων χρήσης.

8. Νόμοι

Κάθε ισχυρισμός σχετιζόμενος με την ιστοσελίδα wefixit πρέπει να διέπονται από τους νόμους της Πάτρας χωρίς να έρχεται σε σύγκρουση με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Γενικοί όροι και συνθήκες που ισχύουν για την χρήση του ιστοτόπου.

Πολιτική Απορρήτου

Η ιδιωτικότητα σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ακολούθως, έχουμε αναπτύξει αυτή την πολιτική για να κατανοήσετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επικοινωνούμε, αποκαλύπτουμε και κάνουμε χρήση των προσωπικών δεδομένων. Τα παρακάτω περιγράφουν την πολιτική απορρήτου μας.

 • Πριν ή κατά την συλλογή προσωπικών δεδομένων, ταυτοποιούμε τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται οι πληροφορίες.
 • Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο με τον σκοπό να εκπληρώσουμε αυτους τους σκοπούς, που προσδιορίζονται από εμάς και για άλλους συμβατούς σκοπούς, εκτός και αν αποκτήσουμε την συναίνεση του ατομού όπως απαιτείται από το νόμο.
 • Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο για όσο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση αυτών των σκοπών.
 • Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα με νόμιμα και δίκαια μέσα και όταν αρμόζει, με την γνώση ή την συναίνεση του ατόμου.
 • Τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να είναι σχετικά με τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται ή για τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να είναι ακριβή, ολοκληρωμένα και ενημερωμένα 
 • Θα προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα με λογικά πλαίσια ασφάλειας απέναντι σε απώλεια ή κλοπή, όπως επίσης και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, δημοσιοποίηση, αντιγραφή ή μετατροπή.
 • Θα κάνουμε τις πληροφορίες διαθέσιμες στους πελάτες για τις πολιτικές και πρακτικές μας που σχετίζονται με την διαχείρηση των προσωπικών δεδομένων.

Δεσμευόμαστε να διαχειριζόμαστε την επιχείρησή μας σύμφωνα με τις αρχές, διαβεβαιώνοντας οτι η εχεμύθεια των προσωπικών δεδομένων προστατεύται και διατηρείται.

...ή δείτε κι άλλες δουλειές