Ανάπτυξη Drupal

Το Drupal είναι ένα επαγγελματικού βαθμού CMS το οποίο είναι δωρεάν και ανοιχτού λογισμικού. Εϊναι κατασκευασμένο για να είναι ασφαλές και ευέλικτο. Έχει επίσης μία από τις πιο ζωντανές και υγιείς κοινότητες. Όπως έχει πει και Dries, ο πατέρας του Drupal "Έλα για τον κώδικα, μείνε για την κοινότητα". Και αυτό κάναμε.

Το Drupal τροφοδοδοτεί μερικές από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως ιστοσελίδες, οι οποίες έχουν περίπλοκα χαρακτηριστικά και απαιτήσεις που μόνο ένα επαγγελματικό CMS μπορεί να χειριστεί. Μερικές από αυτές είναι: Whitehouse.govPfizer, Tesla, Louvre, Oxford university, French GovernmentRedhat linux, BBC Store, The Economist, London.gov.uk, Box.com, Verizon, Novartis, NBA, GE, Pinterest (business), Harvard, NBC, Weather.com και πολλές άλλες.

Μερικά από τα μέλη της ομάδας μας είναι πολύ έμπειροι στο Drupal, καθώς έχουν εργαστεί πάνω σε αυτό για πάνω από 10 χρόνια, ξεκινώντας με τις εκδόσεις 5 και 6. Μπορείς να πεις οτι έχουμε μεγάλη εμπειρία στο Drupal, και είναι γεγονός οτι πολύ λίγα άτομα στην Ελλάδα είναι πιο έμπειρα από την ομάδα μας.

Πρόσφατα αρχίσαμε να συμμετέχουμε ενεργά και στην κοινότητα του Drupal. Όταν ο ιδρυτής μας, Νίκος ερώτευτηκε το Drupal 8 και την Twig αποφασίσαμε να συμμετέχουμε και να βοηθήσουμε στις εκδηλώσεις και στα sprints της κοινότητας του Drupal. Φυσικά μάθαμε πολλά από τους συναδέλφους μας και ίσως συνείσφέραμε λίγο κι εμείς. Έχουμε συν-διοργανώσει και συμμετείχαμε εθελοντικά σε έναν αριθμό διοργανώσεων Drupal και σχεδιάζουμε να αναμείχθουμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον. 

Σήμερα, ασχολούμαστε ενεργά με την ανάπτυξη Custom Drupal και είχαμε την τύχη να δουλέψουμε σε μερικά από τα μεγαλύτερα projects κατασκευασμένα σε Drupal, όπως το Alfavita, Proson και Emvoliazo. Όσο απλό ή περίπλοκο μπορεί να είναι ένα Drupal project, μπορούμε να λύσουμε ακόμα και τα δυσκολότερα προβλήματα.

Αν έχεις κάποιο Drupal project στο μυαλό σου μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Θα χαρούμε να μπλεχτούμε με περισσότερα projects σε Drupal!