FEAC Engineering logo

Simulation Driven Product Development

FEAC Engineering

Η FEAC είναι μια από τις κυρίαρχες startup εταιρίες στην Ελλάδα με μεγάλους πελάτες σε όλο τον κόσμο όπως την CERN και τη NASA. Η έμπειρη ομάδα μηχανικών που έχουν, χρησιμοποιούν την προσωμοίωση και την εμπειρία τους για να προβλέψουν πώς θα συμπεριφερθούν τα προϊόντα στην πραγματική ζωή.
Screenshot of the case study page inside an 27 inch iMac
FEAC engineering homepage screenshot

Challenge

Αφού για λίγα χρόνια η εταιρία είχε μια βασική ιστοσελίδα, χρειαζόταν ένας επανασχεδιασμός. Έπρεπε να παρουσιάσουν στον έξω κόσμο μια διαφορετική, πιο εξεζητημένη εικόνα, μετά την συνεργασία τους με μεγαλές εταιρίες. Η υπάρχουσα ιστοσελίδα υστερούσε σε αίσθηση εταιρικής σοβαρότητας και αυτό έπρεπε να το διορθώσουμε.

Objective

Είχαμε επίσης κατασκευάσει την αρχική τους ιστοσελίδα. Εκείνη την στιγμή το μόνο που έπρεπε να αλλάξουμε ήταν το front end design, διατηρώντας το περισσότερο μέρος του περιεχομένου και παρουσιάζοντάς το πιο κομψά.

Πως φτιάχτηκε

FEAC Engineering homepage screenshot

Designed With Care

Η FEAC Engineering είναι μια καινούργια αλλά γρήγορα αναπτυσσόμενη startup. Οι ιδρυτές της πάντα αναζητούν νέους τρόπους να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Η παλιά τους ιστοσελίδα άρχισε να δίνει την αίσθηση του ξεπερασμένου και στο design είχε το «άγγιγμα του μηχανικού»... Ο designer μας ξεφορτώθηκε το παλιό σχέδιο και σχεδίασε μια νέα εμφάνιση για την ιστοσελίδα. Εμπνευσμένος από τον μινιμαλισμό δημιούργησε καθαρές γραμμές με όσο το δυνατόν λιγότερα χρώματα και χρησιμοποίησε την απόχρωση του σκούρου μπλε που αποπνέει επαγγελματισμό και εξουσία.

Engineered To Perfection

Όπως λέμε πάντα, η εμφάνιση μόνο δεν αρκεί αν θες να είσαι ανταγωνιστικός. Είναι σημαντικό και το πώς δουλεύει κάτι. Για τον λόγο αυτό βεβαιωθήκαμε οτι η ιστοσελίδα της FEAC θα είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη στην πλοήγηση.

Σχεδιάσαμε πολλές φόρμες που αφορούσαν τους χρήστες. Μία από αυτές τις φόρμες ήταν για καριέρα στην εταιρία. Η γρήγορη ανάπτυξη τους σήμαινε οτι θα είναι σε συνεχή αναζήτηση νέων ταλέντων. Για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους δημιουργήσαμε μια φόρμα με την επιλογή φόρτωσης του βιογραφικού. Χρησιμοποιήσαμε το API του Dropbox και κάναμε το αρχείο του βιογραφικού να ανεβαίνει αυτόματα στο Dropbox της εταιρίας, όπου θα μπορεί να το δει ο υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού. Αυτό έκανε το σύστημα να ρέει ομαλά κατά την διάρκεια της δουλειάς.

FEAC Engineering contact page screenshot
FEAC Engineering blog post page

Follow Up

Όπως κάθε ιστοσελίδα έτσι και αυτή χρειαζόταν μια δόση από SEO. Αφού ακολουθήθηκαν όλες οι γνωστές πρακτικές on-page SEO, κάναμε και κάτι καλύτερο, δημιουργήσαμε ένα αυτόματο σύστημα δημοσίευσης αναρτήσεων, το οποίο παίρνει τα νέα από επιλεγμένες ιστοσελίδες, αναρτώντας έτσι νέες δημοσιεύσεις στο blog μας.

Καθώς το περιεχόμενο είναι ο «βασιλιάς» για μια ιστοσελίδα είχαμε επίσης έτοιμη την επιλογή να αναρτεί το προσωπικό της FEAC δικά του αρθρα. Αν και πάντα υπάρχει η πιθανότητα το περιεχόμενο να καταχωρηθεί ως διπλό, μέχρι στιμής τα αποτελέσματα που έχουμε είναι θετικά και έχουν βοηθήσει στο να ανέβει σε κατάταξη όλη η σελίδα.


Έχεις μια καταπληκτική ιδέα; Ας την συζητήσουμε

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ

Personal Data Handling

Όροι Χρήσης Διαδικτυακού Τόπου

1. Όροι

Με την είσοδο σας σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε να ακολουθήσετε τους όρους χρήσης αυτού του ιστοτόπου, βάση όλων των νόμων και κανόνων που ισχύουν και συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με κάθε εφαρμοστέο τοπικό νόμο. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον από αυτούς τους όρους, απαγορεύεται η είσοδο σας στην ιστοσελίδα. Το υλικό που περιέχει η ιστοσελίδα προστατεύεται από το νόμο για δικαιώματα χρήσης.

2. Άδεια Χρήσης

 1. Η άδεια δίνεται για προσωρινό κατέβασμα ενός αντίγραφου του υλικού (πληροφορίες ή λογισμικό) στην ιστοσελίδα wefixit για προσωπική, μη εμπορική θέαση. Αυτή είναι η παραχώρηση της άδειας, όχι η μεταφορά του τίτλου και κάτω από αυτή την άδεια δεν μπορείτε:
  1. να αλλάξετε ή αντιγράψετε το υλικό
  2. να χρησιμοποιήσετε το υλικό για εμπορικούς σκοπούς ή για δημόσια θέα (εμπορική ή μη)
  3. να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε ή να αναστρέψετε τεχνικά οποιοδήποτε λογισμικό περιέχεται στην ιστοσελίδα wefixit
  4. να αφαιρέσετε τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιωτικά σύμβολα από το υλικό
  5. να μεταφέρετε το υλικό σε κάποιο άλλο άτομο ή να «καθρεφτίσετε» το υλικό σε άλλον server
 2.  Αυτή η άδεια σταματάει αυτόματα αν παραβιάσετε κάποιον από αυτούς τους περιορισμούς και μπορεί να τερματιστεί από το wefixit οποιαδήποτε στιγμή. Μετά τον τερματισμό της άδειας θέασης σας του υλικού πρέπει να καταστρέψετε όλο το υλικό που έχετε στην διάθεσή σας είτε είναι σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε έντυπη.

3. Πληρωμές

 1. Όλες οι πληρωμές είναι τελικές και δεν επιστρέφονται συμπεριλαμβανομένου προκαταβολών και δόσεων. Τα τιμολόγια δίνονται όταν το συνολικό ποσό της υπηρεσίας έχει εξοφληθεί. 
 2. All payments are final and non-refundable including deposits and installments. Invoices are issued when the whole service amount has been paid in full. Οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου wefixit παρέχονται "ως έχει".  Το wefixit δεν παρέχει εγγυήσεις είτε έχουν εκφραστεί ή υπονοηθεί και γι' αυτό αποποιείται και ακυρώνει όλες τις άλλες εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμούς, υπονοούμενες εγγυήσεις ή συνθήκες εμπορεύσιμες, προσαρμοσμένες για ένα συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλη παραβίαση δικαιωμάτων. Επιπλέον, το wefixit δεν εγγυάται ή δεν αντιπροσωπεύει την ακρίβεια, τα πιθανά αποτελέσματα ή την αξιοπιστία για την χρήση του υλικού σε κάθε ιστοσελίδα ή αλλιώς σχετιζόμενο με τέτοιες υπηρεσίες ή οποιοδήποτε ιστοσελίδα που συνδέεται με αυτό το site.

4. Περιορισμοί

Σε καμία περίπτωση το wefixit και οι προμηθευτές του δεν είναι αρμόδιοι για οποιαδήποτε ζημιά (συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, ζημιές για απώλεια δεδομένων ή κέρδους, ή λόγω επαγγελματικής διακοπής) που προκύπτουν από την χρήση ή την μη ικανότητα χρήσης του υλικού από την ιστοσελίδα του wefixit, ακόμα και αν το wefixit ή κάποιος εκπρόσωπος του wefixit έχει ενημερωθεί προφορικά ή γραπτά για την πιθανότητα τέτοιας ζημιάς. Λόγω του ότι μερικές δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν περιορισμούς σε αυτονόητες εγγυήσεις ή περιορισμούς αξιοπιστίας για επακόλουθες ή τυχαίες ζημιές, αυτοί οι περιορισμοί δεν εφαρμόζονται.

5. Αλλαγές και τυπογραφικά λάθη

Το υλικό που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του wefixit συμπεριλαμβανομένου τεχνικών, τυπογραφικών ή φωτογραφικών λαθών. Το wefixit δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε από το υλικό στην ιστοσελίδα είναι ακριβές, ολοκληρωμένο ή πρόσφατο. Το wefixit μπορεί να κάνει αλλαγές στο υλικό που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Το wefixit δεν κάνει ωστόσο καμία δέσμευση να ανανεώσει το υλικό του.

6. Σύνδεσμοι

Το wefixit δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που είναι συνδεδεμένες στην ιστοσελίδα του και δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο τους. Η ένταξη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υπονοεί έγκριση από το wefixit. Η χρήση οποιουδήποτε τέτοιου συνδέσμου είναι στο ρίσκο του χρήστη.

7. Όροι ιστοσελίδας για μετατροπές

Το wefixit μπορεί να αναθεωρήσει τους όρους χρήσης για την ιστοσελίδα του οποαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας συμφωνείτε να δεσμευτείτε με την τωρινή εκδοχή των όρων χρήσης.

8. Νόμοι

Κάθε ισχυρισμός σχετιζόμενος με την ιστοσελίδα wefixit πρέπει να διέπονται από τους νόμους της Πάτρας χωρίς να έρχεται σε σύγκρουση με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Γενικοί όροι και συνθήκες που ισχύουν για την χρήση του ιστοτόπου.

Πολιτική Απορρήτου

Η ιδιωτικότητα σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ακολούθως, έχουμε αναπτύξει αυτή την πολιτική για να κατανοήσετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επικοινωνούμε, αποκαλύπτουμε και κάνουμε χρήση των προσωπικών δεδομένων. Τα παρακάτω περιγράφουν την πολιτική απορρήτου μας.

 • Πριν ή κατά την συλλογή προσωπικών δεδομένων, ταυτοποιούμε τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται οι πληροφορίες.
 • Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο με τον σκοπό να εκπληρώσουμε αυτους τους σκοπούς, που προσδιορίζονται από εμάς και για άλλους συμβατούς σκοπούς, εκτός και αν αποκτήσουμε την συναίνεση του ατομού όπως απαιτείται από το νόμο.
 • Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο για όσο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση αυτών των σκοπών.
 • Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα με νόμιμα και δίκαια μέσα και όταν αρμόζει, με την γνώση ή την συναίνεση του ατόμου.
 • Τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να είναι σχετικά με τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται ή για τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να είναι ακριβή, ολοκληρωμένα και ενημερωμένα 
 • Θα προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα με λογικά πλαίσια ασφάλειας απέναντι σε απώλεια ή κλοπή, όπως επίσης και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, δημοσιοποίηση, αντιγραφή ή μετατροπή.
 • Θα κάνουμε τις πληροφορίες διαθέσιμες στους πελάτες για τις πολιτικές και πρακτικές μας που σχετίζονται με την διαχείρηση των προσωπικών δεδομένων.

Δεσμευόμαστε να διαχειριζόμαστε την επιχείρησή μας σύμφωνα με τις αρχές, διαβεβαιώνοντας οτι η εχεμύθεια των προσωπικών δεδομένων προστατεύται και διατηρείται.

...ή δείτε κι άλλες δουλειές