Apifon Logo

Προσωποποιημένη Επαγγελματική Επικοινωνία

Apifon

Σε μια εποχή που αναζητά τη σύνδεση, η Apifon, επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με τους πελάτες τους σε όλο τον κόσμο μέσω καινοτόμων λύσεων ανταλλαγής μηνυμάτων.
Screenshot of the case study page inside an 27 inch iMac
screenshot of apifon homepage

Brief

Σχεδιασμός της ιστοσελίδας της Apifon για να ενσωματώσει το μέλλον των πολυκαναλικών επιχειρηματικών μηνυμάτων, ενισχύοντας την εμπειρία του χρήστη και την εικόνα της εταιρίας.

Approach

Ενσωμάτωση της απλότητας με την εκλεπτυσμένη σχεδίαση, με έμφαση στη χρηστικότητα, την καινοτομία και την προβολή των μοναδικών υπηρεσιών της Apifon.

Πως φτιάχτηκε

screenshot of apifon homepage

Σελίδα Που.. Μιλάει Marketing

Στο επίκεντρο της συνεργασίας μας με την Apifon βρισκόταν ένα μοναδικό όραμα: η δημιουργία μιας ψηφιακής παρουσίας που θα επικοινωνεί, θα έχει απήχηση και θα κινητοποιεί τον επισκέπτη. Η αρχική σελίδα αποτελεί απόδειξη αυτής της φιλοδοξίας, ένα website όπου η καινοτομία συναντά την ευκολία και όπου κάθε επισκέπτης ξεκινά ένα ταξίδι ανακαλύπτοντας τις υπηρεσίες της Apifon.

Εδώ, το μάρκετινγκ δεν παρουσιάζεται απλώς, αλλά βιώνεται. Μέσω του σχεδιασμού, της στρατηγικής τοποθέτησης του περιεχομένου και της έμφασης στις βασικές δυνατότητες αποστολής μηνυμάτων της Apifon, δημιουργήσαμε έναν διαδικτυακό χώρο που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις επικοινωνίας αιχμής.

Αυτό το website δεν σας ενημερώνει απλώς για τις υπηρεσίες της Apifon - σας δείχνει τι είναι εφικτό στον κόσμο του πολυκαναλικού μάρκετινγκ, καλώντας τους χρήστες να οραματιστούν τη μελλοντική τους επιτυχία. Είναι μια ψηφιακή χειραψία, που καλωσορίζει τις επιχειρήσεις στο επόμενο επίπεδο της επικοινωνίας με τους πελάτες τους.

Μαζί μας οι Επιχειρήσεις Κερδίζουν

Η σελίδα "Apifon 101" της Apifon δημιουργήθηκε όχι απλώς ως κόμβος πληροφοριών, αλλά ως κεντρικός πυλώνας για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να περιηγηθούν στις αχανείς θάλασσες της δέσμευσης πελατών.

Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα μιας πλατφόρμας που εκπαιδεύει εξίσου αποτελεσματικά όσο και πουλάει, σχεδιάσαμε ένα τμήμα του website ώστε να αποτελεί τόσο ένα σημείο εκκίνησης όσο και μια συνεχή πηγή. Από την κατασκευή του αρχικού σας κοινού έως την έναρξη της πρωτοποριακής σας καμπάνιας, η γνωσιακή βάση της Apifon αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για την επιτυχία των επιχειρήσεων.

Μια εργαλειοθήκη για την επιτυχία, σχεδιασμένη όχι μόνο για να προσελκύει αλλά και για να ενημερώνει, να καθοδηγεί και να αναβαθμίζει το ταξίδι μάρκετινγκ κάθε χρήστη. Αυτή η σελίδα εξοπλίζει τις επιχειρήσεις με τις γνώσεις και τα εργαλεία για να δημιουργήσουν ουσιαστικές, μακροχρόνιες επαφές με τους πελάτες τους.

screenshot of apifon 101 page
screenshot of apifon channels page

Μίνιμαλ & Εύχρηστο = Επιτυχία

Στον τομέα της επικοινωνίας, η σαφήνεια είναι το ζητούμενο. Η φιλοσοφία της Apifon, η οποία ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα της, αποτελεί απόδειξη της δύναμης του μινιμαλισμού σε συνδυασμό με τον καλαίσθητο σχεδιασμό. Είναι το σημείο όπου η απλότητα συναντά την εκλέπτυνση, αφαιρώντας οτιδήποτε περιττό, για να αποκαλύψει την ουσία αυτού που κάνει την Apifon τον φάρο για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να φέρουν επανάσταση στη επικοινωνία με τους πελάτες τους.

Το website δεν παρουσιάζει απλώς τις υπηρεσίες - σας προσκαλεί σε έναν κόσμο όπου κάθε αλληλεπίδραση έχει νόημα, κάθε καμπάνια έχει αντίκτυπο και κάθε επιχείρηση ευημερεί. Αναδείξαμε την ουσία των πρωτοποριακών υπηρεσιών μάρκετινγκ της Apifon σε μια ψηφιακή εμπειρία που μιλάει μόνη της.

Εδώ, η επιτυχία δεν είναι απλώς ένα αποτέλεσμα - είναι μια εμπειρία, άρτια συνυφασμένη με την ίδια την ταυτότητα της Apifon. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι, όπου ο μινιμαλισμός και η διαίσθηση ανοίγουν το δρόμο για απαράμιλλη επιτυχία στην επιχειρηματική επικοινωνία.


Έχεις μια καταπληκτική ιδέα; Ας την συζητήσουμε

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ

Personal Data Handling

Όροι Χρήσης Διαδικτυακού Τόπου

1. Όροι

Με την είσοδο σας σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε να ακολουθήσετε τους όρους χρήσης αυτού του ιστοτόπου, βάση όλων των νόμων και κανόνων που ισχύουν και συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με κάθε εφαρμοστέο τοπικό νόμο. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον από αυτούς τους όρους, απαγορεύεται η είσοδο σας στην ιστοσελίδα. Το υλικό που περιέχει η ιστοσελίδα προστατεύεται από το νόμο για δικαιώματα χρήσης.

2. Άδεια Χρήσης

 1. Η άδεια δίνεται για προσωρινό κατέβασμα ενός αντίγραφου του υλικού (πληροφορίες ή λογισμικό) στην ιστοσελίδα wefixit για προσωπική, μη εμπορική θέαση. Αυτή είναι η παραχώρηση της άδειας, όχι η μεταφορά του τίτλου και κάτω από αυτή την άδεια δεν μπορείτε:
  1. να αλλάξετε ή αντιγράψετε το υλικό
  2. να χρησιμοποιήσετε το υλικό για εμπορικούς σκοπούς ή για δημόσια θέα (εμπορική ή μη)
  3. να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε ή να αναστρέψετε τεχνικά οποιοδήποτε λογισμικό περιέχεται στην ιστοσελίδα wefixit
  4. να αφαιρέσετε τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιωτικά σύμβολα από το υλικό
  5. να μεταφέρετε το υλικό σε κάποιο άλλο άτομο ή να «καθρεφτίσετε» το υλικό σε άλλον server
 2.  Αυτή η άδεια σταματάει αυτόματα αν παραβιάσετε κάποιον από αυτούς τους περιορισμούς και μπορεί να τερματιστεί από το wefixit οποιαδήποτε στιγμή. Μετά τον τερματισμό της άδειας θέασης σας του υλικού πρέπει να καταστρέψετε όλο το υλικό που έχετε στην διάθεσή σας είτε είναι σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε έντυπη.

3. Πληρωμές

 1. Όλες οι πληρωμές είναι τελικές και δεν επιστρέφονται συμπεριλαμβανομένου προκαταβολών και δόσεων. Τα τιμολόγια δίνονται όταν το συνολικό ποσό της υπηρεσίας έχει εξοφληθεί. 
 2. All payments are final and non-refundable including deposits and installments. Invoices are issued when the whole service amount has been paid in full. Οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου wefixit παρέχονται "ως έχει".  Το wefixit δεν παρέχει εγγυήσεις είτε έχουν εκφραστεί ή υπονοηθεί και γι' αυτό αποποιείται και ακυρώνει όλες τις άλλες εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμούς, υπονοούμενες εγγυήσεις ή συνθήκες εμπορεύσιμες, προσαρμοσμένες για ένα συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλη παραβίαση δικαιωμάτων. Επιπλέον, το wefixit δεν εγγυάται ή δεν αντιπροσωπεύει την ακρίβεια, τα πιθανά αποτελέσματα ή την αξιοπιστία για την χρήση του υλικού σε κάθε ιστοσελίδα ή αλλιώς σχετιζόμενο με τέτοιες υπηρεσίες ή οποιοδήποτε ιστοσελίδα που συνδέεται με αυτό το site.

4. Περιορισμοί

Σε καμία περίπτωση το wefixit και οι προμηθευτές του δεν είναι αρμόδιοι για οποιαδήποτε ζημιά (συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, ζημιές για απώλεια δεδομένων ή κέρδους, ή λόγω επαγγελματικής διακοπής) που προκύπτουν από την χρήση ή την μη ικανότητα χρήσης του υλικού από την ιστοσελίδα του wefixit, ακόμα και αν το wefixit ή κάποιος εκπρόσωπος του wefixit έχει ενημερωθεί προφορικά ή γραπτά για την πιθανότητα τέτοιας ζημιάς. Λόγω του ότι μερικές δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν περιορισμούς σε αυτονόητες εγγυήσεις ή περιορισμούς αξιοπιστίας για επακόλουθες ή τυχαίες ζημιές, αυτοί οι περιορισμοί δεν εφαρμόζονται.

5. Αλλαγές και τυπογραφικά λάθη

Το υλικό που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του wefixit συμπεριλαμβανομένου τεχνικών, τυπογραφικών ή φωτογραφικών λαθών. Το wefixit δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε από το υλικό στην ιστοσελίδα είναι ακριβές, ολοκληρωμένο ή πρόσφατο. Το wefixit μπορεί να κάνει αλλαγές στο υλικό που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Το wefixit δεν κάνει ωστόσο καμία δέσμευση να ανανεώσει το υλικό του.

6. Σύνδεσμοι

Το wefixit δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που είναι συνδεδεμένες στην ιστοσελίδα του και δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο τους. Η ένταξη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υπονοεί έγκριση από το wefixit. Η χρήση οποιουδήποτε τέτοιου συνδέσμου είναι στο ρίσκο του χρήστη.

7. Όροι ιστοσελίδας για μετατροπές

Το wefixit μπορεί να αναθεωρήσει τους όρους χρήσης για την ιστοσελίδα του οποαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας συμφωνείτε να δεσμευτείτε με την τωρινή εκδοχή των όρων χρήσης.

8. Νόμοι

Κάθε ισχυρισμός σχετιζόμενος με την ιστοσελίδα wefixit πρέπει να διέπονται από τους νόμους της Πάτρας χωρίς να έρχεται σε σύγκρουση με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Γενικοί όροι και συνθήκες που ισχύουν για την χρήση του ιστοτόπου.

Πολιτική Απορρήτου

Η ιδιωτικότητα σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ακολούθως, έχουμε αναπτύξει αυτή την πολιτική για να κατανοήσετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επικοινωνούμε, αποκαλύπτουμε και κάνουμε χρήση των προσωπικών δεδομένων. Τα παρακάτω περιγράφουν την πολιτική απορρήτου μας.

 • Πριν ή κατά την συλλογή προσωπικών δεδομένων, ταυτοποιούμε τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται οι πληροφορίες.
 • Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο με τον σκοπό να εκπληρώσουμε αυτους τους σκοπούς, που προσδιορίζονται από εμάς και για άλλους συμβατούς σκοπούς, εκτός και αν αποκτήσουμε την συναίνεση του ατομού όπως απαιτείται από το νόμο.
 • Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο για όσο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση αυτών των σκοπών.
 • Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα με νόμιμα και δίκαια μέσα και όταν αρμόζει, με την γνώση ή την συναίνεση του ατόμου.
 • Τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να είναι σχετικά με τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται ή για τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να είναι ακριβή, ολοκληρωμένα και ενημερωμένα 
 • Θα προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα με λογικά πλαίσια ασφάλειας απέναντι σε απώλεια ή κλοπή, όπως επίσης και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, δημοσιοποίηση, αντιγραφή ή μετατροπή.
 • Θα κάνουμε τις πληροφορίες διαθέσιμες στους πελάτες για τις πολιτικές και πρακτικές μας που σχετίζονται με την διαχείρηση των προσωπικών δεδομένων.

Δεσμευόμαστε να διαχειριζόμαστε την επιχείρησή μας σύμφωνα με τις αρχές, διαβεβαιώνοντας οτι η εχεμύθεια των προσωπικών δεδομένων προστατεύται και διατηρείται.

...ή δείτε κι άλλες δουλειές