Michailidis Shoes and Mood Logo

E-shop Υποδημάτων

Michailidis Shoes

Μία από τις πιο γνωστές τοπικές μάρκες στην πώληση υποδημάτων με επιτυχημένα καταστήματα, επεκτάθηκε στο ηλεκτρονικό εμπόριο με καταπληκτικά αποτελέσματα.
Screenshot of the case study page inside an 27 inch iMac
Michailidis Homepage screenshot

Brief

Η εταιρία Michailidis Shoes, μία από τις πιο γνωστές εταιρίες στην πώληση υποδημάτων, θέλησε να επεκταθεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Στόχος τους να προσελκύσουν νέους πελάτες και να εξυπηρετήσουν ακόμα καλύτερα τους υπάρχοντες πελάτες τους. Χρειαζόντουσαν ένα καλοσχεδιασμένο e-shop με εξίσου δυνατό σύστημα CMS για να διαχειριστούν το απόθεμα και την αποθήκη τους.

Approach

Κοιτώντας τις απαιτήσεις ανακαλύψαμε ότι υπάρχει ένα γνωστό CMS που καλύπτει όλα όσα ζητάμε. Αυτό σήμαινε λίγοτερο χρόνο σε custom coding functionality και περισσότερο χρόνο σχεδιάζοντας και βελτιστοποιώντας την εμπειρία χρήστη.

Πως φτιάχτηκε

Michailidis shoes mood homepage screenshot

First Things First

Όταν σχεδιάζουμε μία ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου υπάρχει ένας κύριος στόχος. Να πουλήσει. Γρήγορα και εύκολα. Έτσι, αφού δημιουργήσαμε όλα τα στοιχεία, την ροή του χρήστη κλπ, έπρεπε να βάλουμε την εμπειρία χρήστη πρώτη. Κάθε πράξη και κάθε απόφαση που πήραμε έπρεπε να απαντάει θετικά σε μία απλή ερώτηση: "Αυτό θα βοηθήσει τον χρήστη να αγοράσει πιο εύκολα;"

Find it and Buy it

Θέλαμε ο χρήστης να περιηγείται εύκολα στα παπούτσια μας, αλλά επίσης να βρίσκει και εύκολα κάποιο συγκεκριμένο προϊόν αν χρειαζόταν.

Για τον λόγο αυτό εφαρμόσαμε στις σελίδες προϊόντων autocomplete search και quick ajax φίλτρα. Έτσι οι πελάτες μας μπορούσαν να περιηγούνται σε ατελείωτες σελίδες με παπούτσια ή γρήγορα να φιλτράρουν ότι θέλουν. Όλη η ιστοσελίδα έπρεπε να είναι στην υπηρεσία των χρηστών.

Michailidis Shoes Mood products page screenshot
Michailidis Shoes Mood single product page screenshot

Keep Calm and Buy

Μία από τις προκλήσεις ενός e-shop είναι η σελίδα προϊόντος. Στην περιπτωσή μας χρειαζόμασταν να έχουμε μια καθαρή, μεγάλη εικόνα του παπουτσιού, με μικρογραφίες σε διαφορετικά χρώματα και γωνίες ώστε ο χρήστης να βλέπει όλες τις πτυχές του.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι σε εμφανή για τον χρήστη θέση όπως επίσης τα νούμερα και οι χρωματικές επιλογές. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών συμπεριλάβαμε τα πιο πρόσφατα και με μεγαλύτερη ζήτηση παπούτσια στο κάτω μέρος της σελίδας, ώστε αν αλλάξουν γνώμη για αυτό που βλέπουν να έχουν μπροστά τους κι άλλες επιλογές.

It's How It Works Too

Δεν είναι μόνο πώς φαίνεται, αλλά είναι και πώς δουλεύει. Σε αυτό τον τομέα εφαρμόσαμε πολλές διαφορετικές τακτικές.

Σε επίπεδο server, η ιστοσελίδα φιλοξενήθηκε στο custom stack μας με Percona db, Memcache και άλλα ώστε να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Τα Nginx και php-fpm βοήθησαν εμφανώς τα αιτήματα να γίνονται πολύ γρήγορα.

Η διαδικασία επίσης του checkout βελτιστοποιήθηκε ώστε να είναι όσο πιο γρήγορη και εύκολη γίνεται. Ο μηχανισμός μονοσέλιδου checkout, ο γρήγορος τρόπος εγγραφής και η επιλογή σύνδεσης μέσω Facebook βοήθησε ώστε οι αγοραστικές αποφάσεις των χρηστών να γίνονται γρήγορα.

Το κινητό ήταν ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο, γι' αυτό σιγουρευτήκαμε ότι η ιστοσελίδα φαίνεται και αισθάνεται φυσική σε όλες τις οθόνες.

Michailidis shoes mood checkout page screenshot

Θέλετε να δείτε περισσότερα;

Επισκεφθείτε το site


Έχεις μια καταπληκτική ιδέα; Ας την συζητήσουμε

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ

Personal Data Handling

Όροι Χρήσης Διαδικτυακού Τόπου

1. Όροι

Με την είσοδο σας σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε να ακολουθήσετε τους όρους χρήσης αυτού του ιστοτόπου, βάση όλων των νόμων και κανόνων που ισχύουν και συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με κάθε εφαρμοστέο τοπικό νόμο. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον από αυτούς τους όρους, απαγορεύεται η είσοδο σας στην ιστοσελίδα. Το υλικό που περιέχει η ιστοσελίδα προστατεύεται από το νόμο για δικαιώματα χρήσης.

2. Άδεια Χρήσης

 1. Η άδεια δίνεται για προσωρινό κατέβασμα ενός αντίγραφου του υλικού (πληροφορίες ή λογισμικό) στην ιστοσελίδα wefixit για προσωπική, μη εμπορική θέαση. Αυτή είναι η παραχώρηση της άδειας, όχι η μεταφορά του τίτλου και κάτω από αυτή την άδεια δεν μπορείτε:
  1. να αλλάξετε ή αντιγράψετε το υλικό
  2. να χρησιμοποιήσετε το υλικό για εμπορικούς σκοπούς ή για δημόσια θέα (εμπορική ή μη)
  3. να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε ή να αναστρέψετε τεχνικά οποιοδήποτε λογισμικό περιέχεται στην ιστοσελίδα wefixit
  4. να αφαιρέσετε τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιωτικά σύμβολα από το υλικό
  5. να μεταφέρετε το υλικό σε κάποιο άλλο άτομο ή να «καθρεφτίσετε» το υλικό σε άλλον server
 2.  Αυτή η άδεια σταματάει αυτόματα αν παραβιάσετε κάποιον από αυτούς τους περιορισμούς και μπορεί να τερματιστεί από το wefixit οποιαδήποτε στιγμή. Μετά τον τερματισμό της άδειας θέασης σας του υλικού πρέπει να καταστρέψετε όλο το υλικό που έχετε στην διάθεσή σας είτε είναι σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε έντυπη.

3. Πληρωμές

 1. Όλες οι πληρωμές είναι τελικές και δεν επιστρέφονται συμπεριλαμβανομένου προκαταβολών και δόσεων. Τα τιμολόγια δίνονται όταν το συνολικό ποσό της υπηρεσίας έχει εξοφληθεί. 
 2. All payments are final and non-refundable including deposits and installments. Invoices are issued when the whole service amount has been paid in full. Οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου wefixit παρέχονται "ως έχει".  Το wefixit δεν παρέχει εγγυήσεις είτε έχουν εκφραστεί ή υπονοηθεί και γι' αυτό αποποιείται και ακυρώνει όλες τις άλλες εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμούς, υπονοούμενες εγγυήσεις ή συνθήκες εμπορεύσιμες, προσαρμοσμένες για ένα συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλη παραβίαση δικαιωμάτων. Επιπλέον, το wefixit δεν εγγυάται ή δεν αντιπροσωπεύει την ακρίβεια, τα πιθανά αποτελέσματα ή την αξιοπιστία για την χρήση του υλικού σε κάθε ιστοσελίδα ή αλλιώς σχετιζόμενο με τέτοιες υπηρεσίες ή οποιοδήποτε ιστοσελίδα που συνδέεται με αυτό το site.

4. Περιορισμοί

Σε καμία περίπτωση το wefixit και οι προμηθευτές του δεν είναι αρμόδιοι για οποιαδήποτε ζημιά (συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, ζημιές για απώλεια δεδομένων ή κέρδους, ή λόγω επαγγελματικής διακοπής) που προκύπτουν από την χρήση ή την μη ικανότητα χρήσης του υλικού από την ιστοσελίδα του wefixit, ακόμα και αν το wefixit ή κάποιος εκπρόσωπος του wefixit έχει ενημερωθεί προφορικά ή γραπτά για την πιθανότητα τέτοιας ζημιάς. Λόγω του ότι μερικές δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν περιορισμούς σε αυτονόητες εγγυήσεις ή περιορισμούς αξιοπιστίας για επακόλουθες ή τυχαίες ζημιές, αυτοί οι περιορισμοί δεν εφαρμόζονται.

5. Αλλαγές και τυπογραφικά λάθη

Το υλικό που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του wefixit συμπεριλαμβανομένου τεχνικών, τυπογραφικών ή φωτογραφικών λαθών. Το wefixit δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε από το υλικό στην ιστοσελίδα είναι ακριβές, ολοκληρωμένο ή πρόσφατο. Το wefixit μπορεί να κάνει αλλαγές στο υλικό που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Το wefixit δεν κάνει ωστόσο καμία δέσμευση να ανανεώσει το υλικό του.

6. Σύνδεσμοι

Το wefixit δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που είναι συνδεδεμένες στην ιστοσελίδα του και δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο τους. Η ένταξη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υπονοεί έγκριση από το wefixit. Η χρήση οποιουδήποτε τέτοιου συνδέσμου είναι στο ρίσκο του χρήστη.

7. Όροι ιστοσελίδας για μετατροπές

Το wefixit μπορεί να αναθεωρήσει τους όρους χρήσης για την ιστοσελίδα του οποαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας συμφωνείτε να δεσμευτείτε με την τωρινή εκδοχή των όρων χρήσης.

8. Νόμοι

Κάθε ισχυρισμός σχετιζόμενος με την ιστοσελίδα wefixit πρέπει να διέπονται από τους νόμους της Πάτρας χωρίς να έρχεται σε σύγκρουση με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Γενικοί όροι και συνθήκες που ισχύουν για την χρήση του ιστοτόπου.

Πολιτική Απορρήτου

Η ιδιωτικότητα σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ακολούθως, έχουμε αναπτύξει αυτή την πολιτική για να κατανοήσετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επικοινωνούμε, αποκαλύπτουμε και κάνουμε χρήση των προσωπικών δεδομένων. Τα παρακάτω περιγράφουν την πολιτική απορρήτου μας.

 • Πριν ή κατά την συλλογή προσωπικών δεδομένων, ταυτοποιούμε τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται οι πληροφορίες.
 • Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο με τον σκοπό να εκπληρώσουμε αυτους τους σκοπούς, που προσδιορίζονται από εμάς και για άλλους συμβατούς σκοπούς, εκτός και αν αποκτήσουμε την συναίνεση του ατομού όπως απαιτείται από το νόμο.
 • Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο για όσο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση αυτών των σκοπών.
 • Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα με νόμιμα και δίκαια μέσα και όταν αρμόζει, με την γνώση ή την συναίνεση του ατόμου.
 • Τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να είναι σχετικά με τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται ή για τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να είναι ακριβή, ολοκληρωμένα και ενημερωμένα 
 • Θα προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα με λογικά πλαίσια ασφάλειας απέναντι σε απώλεια ή κλοπή, όπως επίσης και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, δημοσιοποίηση, αντιγραφή ή μετατροπή.
 • Θα κάνουμε τις πληροφορίες διαθέσιμες στους πελάτες για τις πολιτικές και πρακτικές μας που σχετίζονται με την διαχείρηση των προσωπικών δεδομένων.

Δεσμευόμαστε να διαχειριζόμαστε την επιχείρησή μας σύμφωνα με τις αρχές, διαβεβαιώνοντας οτι η εχεμύθεια των προσωπικών δεδομένων προστατεύται και διατηρείται.

...ή δείτε κι άλλες δουλειές