Ανακαλυψε τι συμβαινει γυρω σου με τους χαρτες της Google

SHARE THE ❤️

SHARE THE ❤️

Profile picture for user Maria Vasli
Last Update: • Reading Time
Ετικέτες:

Αν μάθαμε κάτι τη φετινή χρονιά είναι πως η ανάγκη για αλλαγή είναι μεγάλη. Και είναι μια πραγματικότητα… Ακόμη και μέσα στην καραντίνα άνοιξαν επιχειρήσεις, προσφέροντας διαφορετικές υπηρεσίες ή καινοτόμα προϊόντα. Πρωτότυπα καφέ με εισαγόμενες ποικιλίες, εστιατόρια και πολλά ακόμη πράγματα που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τη νέα χρονιά. Ωστόσο, πολλές φορές είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε τις αλλαγές στην πόλη μας ή να είμαστε ενημερωμένοι για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται. 

Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας κρατάει ενήμερους, τότε είναι η κοινότητα των Χαρτών της Google. Κάθε μέρα, υποβάλλονται παγκοσμίως περισσότερες από 20 εκατομμύρια συνεισφορές, με προτάσεις για αγαπημένα σημεία, ενημερώσεις για επιχειρηματικές υπηρεσίες, νέες κριτικές και αξιολογήσεις, φωτογραφίες, απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων ατόμων, ενημερωμένες διευθύνσεις και άλλα. 

Λόγω της τεράστιας απήχησης που έχει η Google στην αξιολόγηση επιχειρήσεων (και όχι μόνο) αποφάσισε να προσθέσει ένα καινούργιο feature στους Χάρτες, το οποίο θα το βρείτε στην καρτέλα “Εξερεύνηση”.
Με αυτό διευκολύνει την εύρεση ενημερώσεων και προτάσεων από αξιόπιστες τοπικές πηγές σε μορφή News Feed (ροής ειδήσεων).

google maps

Η ροή λοιπόν σας δείχνει τις πιο πρόσφατες κριτικές, φωτογραφίες και αναρτήσεις που προστέθηκαν στους Χάρτες Google από τοπικούς experts και άτομα που ακολουθείτε, καθώς και από εμπόρους τροφίμων και ποτών, καθώς και άρθρα από εκδότες.

Βρες όσα θέλεις να κάνεις

Κάθε μέρα, μπορείτε να επισκέπτεστε την καρτέλα της εξερεύνησης σας για να δείτε τι συμβαίνει στην περιοχή σας. Αναρωτιέστε αν το αγαπημένο σας εστιατόριο έχει προσθέσει ένα νέο πιάτο στον κατάλογο; Αν τους ακολουθήσετε στους Χάρτες, θα λάβετε τις ενημερώσεις του στη ροή σας. Αναζητάτε μια νέα κοντινή πεζοπορία ή ένα δημοφιλές ημερήσιο ταξίδι κοντά στην πόλη σας; Περιηγηθείτε στη ροή για κορυφαίες προτάσεις για δραστηριότητες από χρήστες των Χαρτών Google σε αυτήν την περιοχή. Με τη μετακίνηση και τη μεγέθυνση του χάρτη, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο, χάρη στις συνεισφορές των ντόπιων.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η ροή της κοινότητας του Google Maps συγκεντρώνει χρήσιμες τοπικές πληροφορίες και τις προσαρμόζει στα ενδιαφέροντά που έχετε επιλέξει. Για παράδειγμα, εάν έχετε δείξει ενδιαφέρον για υγιεινά τρόφιμα ή ασιατική κουζίνα στις προτιμήσεις φαγητού και ποτού των Χαρτών, θα δείτε περισσότερες προτάσεις, φωτογραφίες και επαγγελματικές αναρτήσεις για αυτή την κατηγορία φαγητού.

Χρήσιμο εργαλείο για τις τοπικές επιχειρήσεις

Το νέο εργαλείο δεν βοηθά μόνο τους καταναλωτές να βρουν αυτό που ψάχνουν εύκολα και αξιόπιστα, αλλά και τις επιχειρήσεις που έρχονται σε επαφή με τους πελάτες τους. Τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε δει τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν το επαγγελματικό προφίλ τους στη Google για να ενημερώσουν τον κόσμο για τις τρέχουσες προσφορές και λειτουργίες τους, όπως επιλογές παραλαβής και παράδοσης ή νέες διαδικτυακές υπηρεσίες. Στις πρώτες δοκιμές της ροής κοινότητας είδαμε ότι οι αναρτήσεις από εμπόρους εμφανίζονται χάρη στον αλγόριθμο, δύο φορές περισσότερο από ό, τι πριν τη λειτουργία του. Με τον τρόπο αυτό, τώρα περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν αν μια τοπική επιχείρηση προσφέρει μια νέα υπηρεσία, έχει συγκεκριμένο ωράριο ή πρόσθεσε υπαίθρια καθίσματα. 

Το νέο εργαλείο της Google είναι ήδη διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, για κινητά iOS και Android και σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο πολύ σύντομα!

If you found the article useful, help us spread the word! (just click, it's free!)
SHARE THE ❤️


This article has: ... comments. View them and add yours! Open Comments