Βραβείο “Best New Dx Innovation” στον παγκόσμιο διαγωνισμό “DevPortal Awards” για την δουλειά μας στο “Developer Portal” της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

SHARE THE ❤️

SHARE THE ❤️

Profile picture for user Nick Galatis
Last Update: Δευ, 10/21/2019 - 16:52 • Reading Time
Ετικέτες:

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ WE FIX IT!

Η δουλειά μας για την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, το Developer Portal του NBG Technology Hub κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία "Best New Digital Experience (Dx) Innovation", στα παγκόσμιας εμβέλειας DEVPORTAL awards.

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω του παγκόσμιου βεληνεκούς και του τεράστιου ανταγωνισμού μεταξύ των υποψηφίων. Επιβράβευσε την σκληρή δουλειά της ομάδας μας προκειμένου να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό Digital Experience για τους πελάτες της Τράπεζας.

Φυσικά η επιτυχία, σε αυτό το επίπεδο, είναι πάντα ομαδικό άθλημα και πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους εξωτερικούς συνεργάτες μας που συνέβαλαν σε αυτή την διάκριση, τους φίλους μας στην PaperGo

Η δουλειά μας ποτέ δεν στοχεύει στα βραβεία, αλλά στα αποτελέσματα. Τα βραβεία είναι ένα ευπρόσδεκτο υποπροϊόν το οποίο μας ικανοποιεί γιατί μας "λέει" ότι κάποιοι άλλοι εκεί έξω είδαν και αναγνώρισαν την αγάπη και το μεράκι που βάζουμε σε όλα μας τα πρότζεκτ. Άρα επιμένουμε στο "Results Driven" από το "Award Winning" Digital Agency.

Δείτε τους Nominees: https://devportalawards.org/category/best-overall-developer-portal

Δείτε τα αποτελέσματα: https://devportalawards.org/winners

Μπορείτε να δείτε και να πλοηγηθείτε στο Developer Portal εδώ: https://developer.nbg.gr

Μπορείτε να διαβάσετε λίγα πράγματα για το project εδώ: https://wefixit.gr/case-studies/national-bank-greece

UPDATE

Press Coverage: 

 

If you found the article useful, help us spread the word! (just click, it's free!)
SHARE THE ❤️


This article has: ... comments. View them and add yours! Open Comments