Γιατί το φθηνό hosting μπορεί να σας αφήσει μια πίκρα στην καρδιά

SHARE THE ❤️

SHARE THE ❤️

Profile picture for user Nick Galatis
Last Update: Παρ, 12/14/2018 - 08:12 • Reading Time
Ετικέτες:

Η τιμή είναι σίγουρα ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην απόφαση της εταιρίας που θα αναλάβει να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή σας. Μήπως όμως να μην είναι το νούμερο 1 στη λίστα σας;

Thumbnail

Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω αλλά αν ψωνίζετε φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) με μόνο γνώμονα την τιμή, το κάνετε λάθος. Δείτε γιατί.

Σε όλους αρέσει μια καλή ευκαιρία

Βασικά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το να βρίσκεις ευκαιρίες απελευθερώνει ντοπαμίνη στον εγκέφαλο και γεμίζεις με μια αίσθηση ευφορίας. 

Προσπαθήστε να αντισταθείτε στον πειρασμό όταν είστε στην αναζήτηση παρόχου φιλοξενίας (hosting) για την ιστοσελίδα σας. Η φιλοξενία ιστοσελίδων (hosting) είναι κάτι παραπάνω από ένα τυπικό, τυποποιημένο προϊόν. Είναι μια υπηρεσία πάνω σε ένα προϊόν. Φανταστείτε το σαν ένα εστιατόριο.

Thumbnail

Τι σχέση έχει ένα εστιατόριο με την φιλοξενία της ιστοσελίδας μου;

Στο εστιατόριο, το φαγητό είναι το προϊόν. Το πόσο καλά είναι μαγειρεμένο και σερβιρισμένο όμως είναι υπηρεσία.
Το ίδιο μπορούμε να πούμε για την φιλοξενία ιστοσελίδων. Οι servers είναι τα φυσικά μηχανήματα που τοποθετείται η ιστοσελίδα σας, ο τρόπος που προσφέρεται η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας είναι η υπηρεσία.

Όταν ψάχνεις για φιλοξενία της ιστοσελίδας σου με πρώτο γνώμονα την τιμή πιθανόν να καταλήξεις με μια υπηρεσία ανάλογη, σύμφωνα και με την παρομοίωση, του φαγητού από μικροκύματα και ξερό ψωμί. Με τον γνωστό αγενή σερβιτόρο που το μόνο που τον νιάζει είναι να πάρει το φιλοδώρημα και να σχολάσει.
Κάποιες μεγάλες και γνωστές εταιρίες παροχής φιλοξενίας επίσης έχουν λιγότερο προσωπικό από αυτό που θα έπρεπε επιφορτισμένο με περισσότερη δουλειά. Καταλήγοντας έτσι να σερβρίρουν το φαγητό κρύο, καθυστερημένο και κακομαγειρεμένο...

Όταν μιλάμε για κακή εμπειρία σε εστιατόριο ή σε φιλοξενία ιστοσελίδας πολλές φορές φταίει το γεγονός ότι αγοράσαμε με μόνο γνόμωνα την τιμή.

Γι' αυτό την επόμενη φορά που θα βγείτε στην αγορά για φιλοξενία ιστοσελίδων (hosting) μην έχετε την τιμή σαν πρώτη σας προτεραιότητα. Εξάλλου αμφιβάλω αν το αγαπημένο σας εστιατόριο είναι το φθηνότερο σε ολόκληρη την πόλη.

Thumbnail
If you found the article useful, help us spread the word! (just click, it's free!)
SHARE THE ❤️


This article has: ... comments. View them and add yours! Open Comments