Κατασκευή σε Wordpress

Το wordpress είναι η πιο κοινή blogging πλατφόρμα στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έχει επίσης γίνει της μόδας ως η CMS πλατφόρμα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Έχει μια υγιή και ενεργή κοινότητα που υποστηρίζεται από μεγάλους οργανισμούς. Η πλατφόρμα είναι γνωστή για την ευκολία στην χρήση και για τα αμέτρητα θέματα και plugins που προσφέρονται σε διάφορες αγορές του Internet. 

Πρέπει να επιλέξεις Wordpress αν χρειάζεσαι μια μικρή ιστοσελίδα παρουσίασης, blog ή ένα μικρό e-shop και έχεις μικρό προϋπολογισμό. Η πλατφόρμα είναι φτιαγμένη για να είναι εύκολη στην χρήση, για την απλότητα και για απλές εργασίες. Αρχικά κατασκευάστηκε ως μια blogging πλατφόρμα και ο κορμός του παραμένει συγκεντρωμένος σε αυτό, αλλά η δημοφιλία του το έκανε να γίνει κάτι παραπάνω από μια απλή blogging πλατφόρμα. Πολλά χρήσιμα plugins έχουν προσθέσει μεγαλύτερη λειτουργικότητα στο Wordpress για να μπορείς να κάνεις οτι θέλεις. 

Είμαστε ο σωστός συνεργάτης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μπορούμε να κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα σε Wordpress που να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι σε ένα όμορφο, φιλικό προς τον χρήστη design, χωρίς να ξοδέψεις πολλά. Το Wordpress είναι ιδανικό για περιορισμένα budgets και μπορούμε να κάνουμε κάθε € να μετράει. Έχουμε δημιουργήσει πολλές ιστοσελίδες σε Wordpress μέσα στα χρόνια και έχουμε πολύ εμπειρία πάνω σε αυτή την πλατφόρμα. Ως ειδικοί σε php και templating μπορούμε να κάνουμε οτι μπορείς να φανταστείς σε Wordpress.

Επιλέγοντας Wordpress μπορείς να είσαι σίγουρος οτι θα έχεις μια πλατφόρμα που θα αναπτύσσεται και θα υποστηρίζεται για πολλά χρόνια.