Αποκτήστε
e-shop που πουλάει!

Καλά ακούσατε. Δεν πουλάνε όλα τα e-shop. Μόνο όσα είναι προσεγμένα και δίνουν μια ωραία εμπειρία στον χρήστη. Αποκτήστε το καλύτερο e-shop και επενδύστε σίγουρα στο μέλλον.

 

Πως Γίνεται Αποτελεσματικό Ένα e-shop

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια σημαντική επένδυση για μια επιχείρηση. Είναι σαν να ανοίγουμε ένα κανονικό κατάστημα, μάλιστα πολλές φορές ο ανταγωνισμός σε ένα e-shop μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο, να πουλάει και πρέπει να το κάνει καλά και αποτελεσματικά. Συνεπώς η εμπειρία του χρήστη, που θέλουμε να μετατρέψουμε σε πελάτη, θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη στην δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με την έλευση της πανδημίας η ανάγκη για online παρουσία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ο ανταγωνισμός κάθε μέρα μεγαλώνει και για να γίνει ένα e-shop επιτυχημένο χρειάζεται πολλά πράγματα να γίνουν σωστά ώστε να αποδίδουν. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει μια σοβαρή μελέτη και να υπάρχει εμπειρία για να γίνει σωστά η υλοποίηση.

Στο wefixit έχουμε πλήρως καταρτισμένο προσωπικό που απαρτίζεται από επαγγελματίες web developers με πάνω από 13 χρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στην ανάπτυξη online εφαρμογών. Επιπρόσθετα έχουμε στην ομάδα μας έμπειρους digital marketers και ειδικούς στην στρατηγική ανάπτυξη επιχειρήσεων, έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην μελέτη και κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ένα e-shop δεν πρόκειται να πουλήσει από μόνο του, όπως πολλοί νομίζουν, αν δεν έχουν γίνει σωστά βήματα στην υλοποίηση από έμπειρους ανθρώπους. Ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται ένα e-shop και είμαστε εδώ για να το υλοποιήσουμε μαζί σας.

 

Βασική Λειτουργικότητα e-shop

 

Mobile First Responsive Design

Το e-shop θα έχει μοναδική σχεδίαση και φιλικότητα προς τους χρήστες με βασικό γνώμονα την εμπειρία στις κινητές συσκευές.

 

Όλους τους Τρόπους Πληρωμών

Το e-shop σας θα περιλαμβάνει όλους τους τρόπους πληρωμών που μπορεί να χρειάζεστε. Πιστωτικές / Χρεωστικές κάρτες, Paypal, αντικαταβολή.

 

Ενσωμάτωση Facebook Shop

Θα συνδέσουμε το e-shop σας με το Facebook. Μέσω του Facebook Shop, που συγχρονίζεται αυτόματα, όλα τα προϊόντα σας θα είναι διαθέσιμα στο Facebook.

 

Skroutz & άλλα XML Feed

Θα φροντίσουμε ο κατάλογος με τα προϊόντα σας να εξάγεται σε XML πλήρως συμβατό με τις γνωστές πλατφόρμες Skroutz και Best Price

 

Έτοιμο για Digital Marketing

Θα εγκαταστήσουμε Google Analytics, Facebook Pixel και θα ενσωματώσουμε πλήρες e-commerce tracking για να μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα διαφημίσεις.

 

Wordpress & Woocommerce

Βασισμένο σε δημοφιλέστατες πλατφόρμες που σημαίνει ότι θα μπορείτε μόνοι σας να διαχειριστείτε το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα

 

Μεταφορικά & Χρέωση Αντικαταβολής

Θα έχετε την δυνατότητα να χρεώσετε μεταφορικά και επιπλέον χρέωση σε όσους πελάτες επιλέγουν να πληρώσουν με αντικαταβολή

 

Δυνατότητες Προσφορών με Κουπόνια / Εκπτώσεις

Το e-shop σας θα έχει ενσωματωμένες δυνατότητες εκπτώσεων, προωθητικών ενεργειών μέσω κουπονιών κλπ.

 

Εγγραφή Newsletter & Συγχρονισμός με Mailchimp

Θα τοποθετήσουμε στο e-shop σας ειδική φόρμα εγγραφής newsletter και θα την συνδέσουμε με την πλατφόρμα του mailchimp για άμεση αποστολή newsletter.

 

Δυνατότητα Αγορών σαν Επισκέπτης

Θα μπορεί ο χρήστης να αγοράσει χωρίς να δημιουργήσει λογαριασμό (guest checkout). Ένας παράγοντας σημαντικός για την εμπειρία του χρήστη.

 

Πλήρες on-page S.E.O.

Κατά την ανάπτυξη γίνονται από εμάς όλες οι technical διεργασίες επάνω στην σελίδα σας, για τέλειο SEO. Custom metadata, microdata, schema, opengraph κλπ

 

Privacy & GDPR

Φροντίζουμε να είναι το e-shop σας πλήρως συμμορφωμένο με τον κανονισμό GDPR και σε επίπεδο ενημέρωσης του χρήστη αλλά και σε τεχνικό επίπεδο.

 

Προηγμένη Ασφάλεια & Ταχύτητα

Φροντίζουμε για την ασφάλεια σας και των πελατών σας. Το e-shop σας θα έχει την πιο προηγμένη ασφάλεια και θα βελτιστοποιηθεί πλήρως για να είναι γρήγορο.

 

1 Χρόνο VPS Hosting Δώρο

Ένας καλός server σε συνδυασμό με την βελτιστοποίηση μπορεί να κάνει το site σας ταχύτατο. Έχουμε τους δυνατότερούς server και μοναδική τεχνογνωσία.

 

Ενσωμάτωση των Social Media

Θα ενσωματώσουμε τα social media της εταιρίας σας, μέσα στην σελίδα σας με την μορφή κουμπιών ή embed ώστε να μπορούν να σας βρουν οι πελάτες σας παντού.

 

Φυσικά μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, αυτά είναι μόνο κάποια βασικά που χρειάζονται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Πόσο Κοστίζει

Συνήθως η σχεδίαση και κατασκευή στα ηλεκτρονικά καταστήματα στην εταιρία μας ξεκινάει από €2,500. Πιστεύουμε όμως ότι όλες οι επιχειρήσεις δικαιούνται μια σωστή παρουσία στο διαδίκτυο, ειδικά όσες επλήγησαν από την πανδημία, προσφέρουμε σε όλους τους νέους πελάτες μας έκπτωση -20% σε όλες τις υπηρεσίες μας.

Οι θέσεις μας είναι περιορισμένες. Αναλαμβάνουμε συγκεκριμένο, μικρό αριθμό, από ταυτόχρονα project ανά περίοδο, οπότε αν σας ενδιαφέρει η προσφορά μην περιμένετε γιατί μπορεί να υπάρξει αναμονή μηνών μέχρι να ολοκληρωθεί το e-shop σας. 

Συμπληρώστε τώρα την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και εξασφαλίστε την θέση σας.

Γιατί Εμάς;

Το wefixit από το 2013 έχει αναλάβει με επιτυχία εκατοντάδες project σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων, e-shop και εφαρμογών. Είμαστε μια εταιρία που αναλαμβάνουμε και το τεχνικό κομμάτι της κατασκευής ιστοσελίδων αλλά και το κομμάτι της προώθησης μέσα από το digital marketing. Συνεπώς έχουμε πολύ ξεκάθαρη γνώση της αγοράς και των αναγκών της, καθώς και του τι ακριβώς χρειάζεται ένα e-shop για να πετύχει και να φέρει αποτελέσματα.

Η μεγάλη μας εξειδίκευση σε μικρά και μεγάλα project μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης και να μπορούμε να δίνουμε λύσεις χρησιμοποιώντας τις ευρείες γνώσεις μας και ιδέες μας. Όλοι οι πελάτες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας είτε για πρώτη φορά είτε ερχόμενοι από άλλες εταιρίες αυτό που θεωρούν ανεκτίμητης αξίας είναι οι δημιουργικές ιδέες μας που βοηθούν ουσιαστικά τους συνεργάτες μας.

Οι κριτικές μας σε Google & Facebook μιλάνε από μόνες τους.

Μερικοί Πελάτες Μας

slide to see more

Συχνές Ερωτήσεις

Αν δεν βρίσκετε την απάντηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Τι πληρωμές θα δέχεται το e-shop;

Οι στάνταρ πληρωμές που προσφέρουμε και είναι πλήρως συμβατές στην Ελλάδα, είναι πληρωμές με Paypal, αντικαταβολή και όλες τις πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες μέσω της Stripe. Ο λογαριασμός στην Stripe ανοίγει και ενεργοποιείται μέσα σε 1-2 εργάσιμες και οι χρεώσεις είναι παρεμφερείς ή και φθηνότερες σε κάποιες περιπτώσεις από τις Ελληνικές τράπεζες.

Αν επιθυμείτε ενσωμάτωση με Ελληνική τράπεζα θα πρέπει να ανοίξετε ειδικό λογαριασμό στην τράπεζα και να μας ενημερώσετε σχετικά καθώς ανάλογα με την τράπεζα υπάρχει επιπλέον χρέωση για την ενσωμάτωση.

Θα ανεβάσετε και τα προϊόντα μου;

Όχι. Εμείς θα προσθέσουμε 2-3 προϊόντα σας ώστε να τα έχετε ως παράδειγμα για να προσθέσετε τα προϊόντα σας μετά. Φυσικά θα σας έχουμε εκπαιδεύσει πάνω σε αυτό μέσα από αναλυτικό οδηγό.

Η καταχώρηση προϊόντων μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με επιπλέον χρέωση ανάλογα την μορφή που τα έχετε και τον αριθμό των κωδικών.

Θα είναι custom design ή template

Μπορείτε να επιλέξετε εσείς σε τι θέλετε να βασιστεί η σχεδίαση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Η υλοποίηση με template είναι συνήθως η πιο συμφέρουσα επιλογή καθώς βασιζόμαστε σε premium εξατομικευμένο template για την δική σας επιχείρηση.

Όλα τα templates που επιλέγουμε είναι δοκιμασμένα και μελετημένα από εμάς με τα υψηλότερα standards και έτσι είστε σίγουροι ότι έχουν πάντα μοναδική ποιότητα κώδικα, χρηστικότητας, αισθητικής και ταχύτητας.

Θα είναι γρήγορο;

Στοχεύουμε κατά την ολοκλήρωση το site σας να έχει χρόνο φόρτωσης της σελίδας κάτω από 4 δευτερόλεπτα. Συνήθως είναι πολύ πιο κάτω, 1-2 δευτερόλεπτα.

Σε συνδυασμό με το ταχύτατο hosting που προσφέρουμε μέσω της θυγατρικής μας, fastweb.host θα έχετε την καλύτερη δυνατή ταχύτητα και άρα μοναδική εμπειρία χρήστη.

Πως Πληρώνω;

Οι πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά σε 2 δόσεις. 50% με την υπογραφή της σύμβασης και εκκίνηση του project και το υπόλοιπο 50% με την παράδοση. Υπάρχει δυνατότητα για 3 δόσεις σε project που ξεπερνούν τις €5,000.

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά; Τι διαφοροποιεί την τιμή;

Μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας ένα βασικό και πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα με €2,000 το οποίο θα έχει όλα όσα χρειάζεται για να πουλάει και να το κάνει και σωστά.

Το τελικό κόστος του ηλεκτρονικού σας καταστήματος διαφοροποιείται από 3 κύριους άξονες:

 1. Αν θα είναι Template ή Custom Design. Το custom design μπορεί να ανεβάσει το κόστος ακόμα και +50%.
 2. Ο αριθμός των προϊόντων. Ανάλογα με τον αριθμό των προϊόντων που θα πουλάτε θα καθοριστεί η πλατφόρμα που θα βασιστούμε. Θέλουμε να μπορεί να αντέχει το σύστημα τα προϊόντα σας και να είναι γρήγορο και αποδοτικό.
 3. Οι επιπλέον λειτουργίες που θα μας ζητήσετε. Πράγματα όπως η διασύνδεση με ERP, Courier Vouchers, Πολυγλωσσικότητα, Πωλήσεις στο εξωτερικό και άλλα, αυξάνουν το τελικό κόστος γιατί έχουν περισσότερη δουλειά στην υλοποίηση.

Σε ποιον θα ανήκει το e-shop και τα πνευματικά δικαιώματα μετά;

Όλα ανήκουν σε εσάς στο 100%. Σε αντίθεση με πολλές "λύσεις" της αγοράς, εμείς δεν σας δένουμε σε κάποιο συμβόλαιο ή οτιδήποτε άλλο. Χρησιμοποιούμε πλατφόρμες ανοικτού λογισμικού και όλο το project σας ανήκει πλήρως μόλις ολοκληρωθεί. Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία με μόνο γνώμονα την δική σας ικανοποίηση από την ποιότητα της δουλειά μας, όχι μέσα από δεσμευτικά συμβόλαια.

Θα μπορώ να κάνω προσθήκες ή αλλαγές στον κώδικα;

Φυσικά. Από την στιγμή που ολοκληρωθεί το project, σας ανήκει στο ακέραιο. Μπορείτε ακόμη και να προσλάβετε άλλον προγραμματιστή να σας κάνει εργασίες πάνω σε αυτό. Φυσικά μπορούμε κι εμείς να κάνουμε όποιες επιπλέον εργασίες χρειαστείτε. Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία με μόνο γνώμονα την δική σας ικανοποίηση από την ποιότητα της δουλειά μας, όχι μέσα από μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Πόσο γρήγορα θα ολοκληρωθεί το e-shop μου;

Ανάλογα με την πολυπλοκότητα και τις έξτρα λειτουργίες που θα χρειαστείτε η υλοποίηση μπορεί να είναι από 1-2 εβδομάδες έως 8-10 εβδομάδες ή ακόμα και περισσότερο αν πρόκειται για τελείως custom υλοποίηση.

Η συντριπτική πλειοψηφία πάντως των e-shop μας ολοκληρώνονται σε λιγότερο από 20 ημέρες.

Γιατί να μην κάνω Skroutz Shop ή Shopify με μικρό ή καθόλου κόστος;

Η απάντηση είναι απλή. Με 2 λόγια για να μην εξαρτάστε από τις "πολιτικές" άλλων εταιρειών και να σας ανήκει το ηλεκτρονικό κατάστημα σας.

Σε πλατφόρμες όπως το Shopify θα φάτε πολύ χρόνο και θα μπορείτε να διατηρείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην πλατφόρμα τους όσο συνεχίζετε να πληρώνετε κάθε μήνα. Πολλές έξτρα λειτουργίες σας χρεώνουν επιπλέον μικροποσά ανά μήνα και στο τέλος μπορεί να σας κοστίζει αρκετά περισσότερο από το να το κατασκευάζατε μέσω μιας εταιρίας σαν τη δική μας. Αυτό είναι πολύ βασικό καθότι όσα και να πληρώσετε στο shopify δεν μπορείτε να πάρετε το e-shop σας και να συνεχίσετε την ανάπτυξη αλλού. Ο κώδικας του, δεν σας ανήκει. Αν φύγετε θα πρέπει να το φτιάξετε από την αρχή.

Πλατφόρμες όπως το Skroutz μπορεί να φαίνονται ελκυστικές αλλά στην ουσία δεν φτιάχνετε έτσι e-shop. Δίνετε τα προϊόντα σας στο Skroutz για να τα πουλήσει εκ μέρους σας. Δεν χτίζετε κανένα brand, καμία σταθερή πελατεία. Τα χτίζει ο Skroutz αυτά, για την εταιρία του, με τα δικά σας προϊόντα. Επιπλέον αν πουλάτε μόνο μέσω τέτοιων πλατφορμών δεν έχετε καθόλου έλεγχο σε αλλαγές στην τιμολογιακή τους πολιτική κάτι το οποίο είναι πολύ συνηθισμένο. Ο Skroutz συγκεκριμένα έχει αυξήσει τις χρεώσεις του πάνω από 300% τα τελευταία χρόνια.

Ποια είναι η διαδικασία δημιουργίας e-shop;

Αφού συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα σας καλέσουμε για να γνωριστούμε και θα σας στείλουμε το ειδικό ερωτηματολόγιο για να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες σας.

Η διαδικασία συνοψίζεται ως εξής:

 1. Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου (εσείς)
 2. Τελική Προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας (εμείς)
 3. Συμφωνητικό, προκαταβολή, έναρξη (μαζί)
 4. Προσφορές και συμφωνίες με κούριερ, τράπεζες κλπ (εσείς)
 5. Στήσιμο αποθήκης, επικοινωνία με λογιστή για τυχόν διαδικαστικά (εσείς)
 6. Πρώτο λειτουργικό demo (εμείς)
 7. Καταχώρηση των προϊόντων (εσείς)
 8. Ενσωμάτωση τελικών έξτρα λειτουργιών (εμείς)
 9. Ολοκλήρωση υλοποίησης (εμείς)
 10. Εξόφληση, Παράδοση και έναρξη λειτουργίας (μαζί)
 11. Προαιρετικά ξεκινούν καμπάνιες προώθησης του νέου σας e-shop.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω βήματα τρέχουν παράλληλα.

Συμπληρώστε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Personal Data Handling

Όροι Χρήσης Διαδικτυακού Τόπου

1. Όροι

Με την είσοδο σας σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε να ακολουθήσετε τους όρους χρήσης αυτού του ιστοτόπου, βάση όλων των νόμων και κανόνων που ισχύουν και συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με κάθε εφαρμοστέο τοπικό νόμο. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον από αυτούς τους όρους, απαγορεύεται η είσοδο σας στην ιστοσελίδα. Το υλικό που περιέχει η ιστοσελίδα προστατεύεται από το νόμο για δικαιώματα χρήσης.

2. Άδεια Χρήσης

 1. Η άδεια δίνεται για προσωρινό κατέβασμα ενός αντίγραφου του υλικού (πληροφορίες ή λογισμικό) στην ιστοσελίδα wefixit για προσωπική, μη εμπορική θέαση. Αυτή είναι η παραχώρηση της άδειας, όχι η μεταφορά του τίτλου και κάτω από αυτή την άδεια δεν μπορείτε:
  1. να αλλάξετε ή αντιγράψετε το υλικό
  2. να χρησιμοποιήσετε το υλικό για εμπορικούς σκοπούς ή για δημόσια θέα (εμπορική ή μη)
  3. να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε ή να αναστρέψετε τεχνικά οποιοδήποτε λογισμικό περιέχεται στην ιστοσελίδα wefixit
  4. να αφαιρέσετε τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιωτικά σύμβολα από το υλικό
  5. να μεταφέρετε το υλικό σε κάποιο άλλο άτομο ή να «καθρεφτίσετε» το υλικό σε άλλον server
 2.  Αυτή η άδεια σταματάει αυτόματα αν παραβιάσετε κάποιον από αυτούς τους περιορισμούς και μπορεί να τερματιστεί από το wefixit οποιαδήποτε στιγμή. Μετά τον τερματισμό της άδειας θέασης σας του υλικού πρέπει να καταστρέψετε όλο το υλικό που έχετε στην διάθεσή σας είτε είναι σε ηλεκτρονική μορφή είτε σε έντυπη.

3. Πληρωμές

 1. Όλες οι πληρωμές είναι τελικές και δεν επιστρέφονται συμπεριλαμβανομένου προκαταβολών και δόσεων. Τα τιμολόγια δίνονται όταν το συνολικό ποσό της υπηρεσίας έχει εξοφληθεί. 
 2. All payments are final and non-refundable including deposits and installments. Invoices are issued when the whole service amount has been paid in full. Οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου wefixit παρέχονται "ως έχει".  Το wefixit δεν παρέχει εγγυήσεις είτε έχουν εκφραστεί ή υπονοηθεί και γι' αυτό αποποιείται και ακυρώνει όλες τις άλλες εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμούς, υπονοούμενες εγγυήσεις ή συνθήκες εμπορεύσιμες, προσαρμοσμένες για ένα συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλη παραβίαση δικαιωμάτων. Επιπλέον, το wefixit δεν εγγυάται ή δεν αντιπροσωπεύει την ακρίβεια, τα πιθανά αποτελέσματα ή την αξιοπιστία για την χρήση του υλικού σε κάθε ιστοσελίδα ή αλλιώς σχετιζόμενο με τέτοιες υπηρεσίες ή οποιοδήποτε ιστοσελίδα που συνδέεται με αυτό το site.

4. Περιορισμοί

Σε καμία περίπτωση το wefixit και οι προμηθευτές του δεν είναι αρμόδιοι για οποιαδήποτε ζημιά (συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, ζημιές για απώλεια δεδομένων ή κέρδους, ή λόγω επαγγελματικής διακοπής) που προκύπτουν από την χρήση ή την μη ικανότητα χρήσης του υλικού από την ιστοσελίδα του wefixit, ακόμα και αν το wefixit ή κάποιος εκπρόσωπος του wefixit έχει ενημερωθεί προφορικά ή γραπτά για την πιθανότητα τέτοιας ζημιάς. Λόγω του ότι μερικές δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν περιορισμούς σε αυτονόητες εγγυήσεις ή περιορισμούς αξιοπιστίας για επακόλουθες ή τυχαίες ζημιές, αυτοί οι περιορισμοί δεν εφαρμόζονται.

5. Αλλαγές και τυπογραφικά λάθη

Το υλικό που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του wefixit συμπεριλαμβανομένου τεχνικών, τυπογραφικών ή φωτογραφικών λαθών. Το wefixit δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε από το υλικό στην ιστοσελίδα είναι ακριβές, ολοκληρωμένο ή πρόσφατο. Το wefixit μπορεί να κάνει αλλαγές στο υλικό που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Το wefixit δεν κάνει ωστόσο καμία δέσμευση να ανανεώσει το υλικό του.

6. Σύνδεσμοι

Το wefixit δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που είναι συνδεδεμένες στην ιστοσελίδα του και δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο τους. Η ένταξη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υπονοεί έγκριση από το wefixit. Η χρήση οποιουδήποτε τέτοιου συνδέσμου είναι στο ρίσκο του χρήστη.

7. Όροι ιστοσελίδας για μετατροπές

Το wefixit μπορεί να αναθεωρήσει τους όρους χρήσης για την ιστοσελίδα του οποαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας συμφωνείτε να δεσμευτείτε με την τωρινή εκδοχή των όρων χρήσης.

8. Νόμοι

Κάθε ισχυρισμός σχετιζόμενος με την ιστοσελίδα wefixit πρέπει να διέπονται από τους νόμους της Πάτρας χωρίς να έρχεται σε σύγκρουση με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Γενικοί όροι και συνθήκες που ισχύουν για την χρήση του ιστοτόπου.

Πολιτική Απορρήτου

Η ιδιωτικότητα σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ακολούθως, έχουμε αναπτύξει αυτή την πολιτική για να κατανοήσετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επικοινωνούμε, αποκαλύπτουμε και κάνουμε χρήση των προσωπικών δεδομένων. Τα παρακάτω περιγράφουν την πολιτική απορρήτου μας.

 • Πριν ή κατά την συλλογή προσωπικών δεδομένων, ταυτοποιούμε τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται οι πληροφορίες.
 • Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο με τον σκοπό να εκπληρώσουμε αυτους τους σκοπούς, που προσδιορίζονται από εμάς και για άλλους συμβατούς σκοπούς, εκτός και αν αποκτήσουμε την συναίνεση του ατομού όπως απαιτείται από το νόμο.
 • Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα μόνο για όσο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση αυτών των σκοπών.
 • Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα με νόμιμα και δίκαια μέσα και όταν αρμόζει, με την γνώση ή την συναίνεση του ατόμου.
 • Τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να είναι σχετικά με τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται ή για τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να είναι ακριβή, ολοκληρωμένα και ενημερωμένα 
 • Θα προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα με λογικά πλαίσια ασφάλειας απέναντι σε απώλεια ή κλοπή, όπως επίσης και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, δημοσιοποίηση, αντιγραφή ή μετατροπή.
 • Θα κάνουμε τις πληροφορίες διαθέσιμες στους πελάτες για τις πολιτικές και πρακτικές μας που σχετίζονται με την διαχείρηση των προσωπικών δεδομένων.

Δεσμευόμαστε να διαχειριζόμαστε την επιχείρησή μας σύμφωνα με τις αρχές, διαβεβαιώνοντας οτι η εχεμύθεια των προσωπικών δεδομένων προστατεύται και διατηρείται.